TL;DR: Вися ли край плажа или басейна това лято? Продължете да

...
TL;DR: Вися ли край плажа или басейна това лято? Продължете да
Коментари Харесай

Слушайте музика на плажа, басейна и много други с този водоустойчив Bluetooth високоговорител на стойност $100

TL;DR:  Вися ли край плажа или басейна това лято? Продължете да слушате музиката си с TREBLAB HD-360, водоустойчив Bluetooth високоговорител на ликвидация единствено за $99,99 (рег. $159).

Никога не се знае по кое време едно събиране може да употребява някои мелодии, с цел да го оживи малко. За тези, които обичат празненството да продължава, без значение къде се намирате, без значение дали е край плажа, лагерния огън или басейна, имате потребност единствено от един продукт, с цел да поддържате музиката: здрав и безжичен високоговорител!

С портативния Bluetooth високоговорител TREBLAB HD-360 можете да възпроизвеждате обичаните си мелодии и ритми по-сигурно, без значение дали сте на закрито или навън. За стеснен интервал от време се продава единствено за $99,99 (общ. $159), което е даже по-добро от ценообразуването на Amazon!

Можете да пуснете най-дългия плейлист, който имате, с TREBLAB, защото той може да се похвали с впечатляващите 20 часа време за възпроизвеждане при цялостно зареждане. Вече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР